Cunards historie

Siden 1840 har rederiet sat branchens standard for luksus og service. I dag er Cunard det eneste rederi, der fortsat tilbyder flere faste forbindelser årligt mellem Europa og USA. Den klassiske transatlantiske crossing skal ganske enkelt bare opleves ombord på Queen Mary 2. Men i dag tilbyder Cunard også et antal almindelige krydstogter jorden rundt. Fra World Cruises til de populære afgange til Middelhavet, Norge og Caribien. Det er den stemning og service, der er ombord, og de markante lange, brede promenadedæk, der kendetegner, at du sejler med en ægte oceanliner.

Cunards flåde af skibe består i dag af de tre ’dronninger’; Queen Mary 2 (2.691 gæster), Queen Victoria (2.014 gæster) samt Queen Elizabeth (2.092 gæster). Ombord på Cunards skibe mærker du tradition, stil og klasse. Gæsterne kan godt lide at klæde sig pænt på til middag, og smoking er et almindelig syn til gallaaftenerne.

Da skibene er bygget til at sejle mange dage til søs, er der et væld af aktiviteter ombord at vælge mellem. Du kan finde nogle af de største biblioteker til søs med bibliotekar, du kan lytte til forelæsninger, shoppe i butikkerne, besøge den store spaafdeling, motionere i fitnesscentret eller slappe af i en dækstol på de store åbne teaktræsdæk.