Skibe

Cunard Line har tre skibe, der alle tager dig med til fantastiske destinationer i de elegante og luksuriøse omgivelser ombord.

Queen Victoria har alt det, der undertegner en ægte Cunard-oplevelse: Det er en rød tråd tilbage til tiden fra de berømte Cunard Linere, hvor Queen Victoria er en moderne, dynamisk fortolkning af den gyldne æra. Maksimal komfort og britisk stil med en glamourøs stemning ombord.

Queen Elizabeth er et søsterskib til Queen Victoria og den yngste Cunard-dronning. Ligesom Queen Victoria fastholder Queen Elizabeth den klassisk kendte stil – fra den røde og sorte skorsten til den spidse stævn og mørkeblå skrog – en Cunard-dronning er umiddelbart genkendt ved dens elegance.

Queen Mary 2 er verdens eneste ægte Ocean Liner og er flagskibet i Cunard-flåden. Verdenshavenes dronning er specielt designet og bygget til de berømte transatlantiske crossings til/fra New York. Hun er ene om at tilbyde denne berømte rute ca. 20 gange om året. Men det er også muligt at komme på mere almindelige krydstogter med Queen Mary 2 til bl.a. Norge, Middelhavet eller måske et segment af hendes berømte World Cruise hvert år fra primo januar til ultimo april.  Queen Mary 2 er desuden verdens hurtigste passagerskib med en topfart på ca. 30 knob. Hun er bygget til at modstå de udfordringer som de største verdenshave og Nordatlanten kan byde på, bl.a. med stabilisatorer for at sikre gæsterne den mest behagelige rejse i alle vejrforhold. Ombord er der mere plads til gæsterne, højere til loftet og flere saloner end på normale skibe. Queen Mary 2 repræsenterer tilstedeværelse, personlighed og perfektion, og når du ser hende på havene, er du ikke i tvivl om, at hun er en éner.